Direct bestellen bij Bio-Ron

U kunt artikelen welke niet in de webshop staan of/en niet bij het verkooppunt bij u in de buurt verkrijgbaar zijn ook direct bestellen bij Bio-Ron.

Stuur ons dan een mailtje met verlangde producten, adresgegevens en telefoonnummer aan Bio-Ron verzend tarieven / voorwaarden zie onder.

Ook voor professioneel / grootverbruik van voer kunt u uiteraard bij ons terecht, neem voor meer info gerust contact met ons op via de mail of telefoon 085-808 5433

 

Daarbij kunt u bijvoorbeeld iedere gewenste combinatie van 20 / 25 kg zakgoed en evt. andere producten per pallet bestellen.

Of v.a. 1000 kg, in een big-bag laten afleveren,  geheel naar uw persoonlijke wens een biologisch dier voeder laten samenstellen!

Silo geleverd in overleg, beperkte regio, alleen Noordelijk deel van Nederland.

Besteld u als bedrijf vermeld dan hierbij ook uw btw en kvk nummer vermelden, net als bij levering naar het buitenland als het om een intracommunautaire (zonder btw) levering gaat.

 

Kosten verzending:

Buiten de webshop, binnen Nederland*

Pallet levering diverse producten*
Max 1000 kilo60 €
Elke willekeurige combinatie van producten is hierbij mogelijk. 
  
Pallet overwegend voer* (minimaal 500 kg en max. 1050 kg)
Volle pallet / big-bag 1000 / 1050 kggratis
700 tot 999 kg25 €
500 tot 700 kg35 €
Combinatie diverse voersoorten is mogelijk en ook andere producten kunnen mee verzonden worden. 
  
Big-bags en volle pallets zakgoed bodemverbeteraars leveringgratis
Pallet / big-bags levertijd 3 tot 5 werkdagen 
  

Belgie en Duitsland

Toeslag voor pallets / big-bags naar Belgie en beneden de Westerschelde tunnel
35 €
Toeslag voor pallets / big-bags naar Duitsland
95 €

* na ontvangst factuurbedrag
Prijzen incl. btw

Big-bag’s bestellen
Het bestellen van big-bag’s is eenvoudig een kwestie van ons een mailtje sturen over het gewenste product met het adres waar deze gelost moet worden.
Plus eventueel afwijkend factuur adres.
Telefoonnummer(s).

Via de mail ontvangt u dan een factuur met Ideal betaal mogelijkheid, overmaken via de bank kan ook.
U kunt zelf een voorkeur qua leverdatum opgeven, vanaf het moment dat de betaling bij ons binnen gerekend minimaal 3 a 5 werkdagen.
Wij kunnen helaas van te voren geen levertijdstip aangeven maar u kunt de transporteur vanaf s’morgens vroeg, op de dag van levering, zelf bellen om te horen hoe laat ze er ongeveer zullen zijn.

BELANGRIJK
Deze zware big-bag’s staan op een pallet welke vanaf de laadklep, in veel gevallen, met een handpallet steekwagen verplaatst moeten worden naar de gewenste plek.
Het bereik is afhankelijk van de ondergrond, deze moet verhard en vlak zijn, de chauffeur bepaald ter plaatse waar hij de big-bag veilig kan lossen.
Waar geen verharde ondergrond is wordt de big-bag naast de klep gelost en dient de ontvanger er zelf zorg voor te dragen voor evt. verder transport.
De chauffeur bepaald zelf tot waar hij met de vrachtwagen kan komen b.v. als het terrein onverhard of de bereikbaarheid te nauw is.
De ontvanger dient er ook altijd voor te zorgen dat er iemand aanwezig is om de chauffeur te ontvangen, in overleg de plek te bepalen waar de big-bag goed gelost kan worden.

Los gestort
Voor bodemverbeteraars / compost los gestort geldt dezelfde bestel procedure en ontvangt u in eerste instantie een factuur over het afgeronde gewicht, het is echter onmogelijk om dit gewicht exact op de kg te lossen.
Nadat wij de weegbrief van de transporteur ontvangen hebben ontvangt u een factuur over het verschil in gewicht.
Wanneer minder gelost is ontvangt u een credit factuur en storten wij het verschil direct aan u terug, is het gewicht hoger dan ontvangt u een factuur over het te verrekenen verschil.

Ook hier geldt vanzelfsprekend dat de loslocatie goed bereikbaar moet zijn voor de vaak zware en grote vrachtwagen, de chauffeur bepaald ter plaatse wat wel of niet mogelijk is.

Uiteraard doen wij allemaal ons best om op locatie het lossen van deze producten mogelijk te maken, heeft u een locatie waar het lossen problematisch kan zijn, mail ons dan gerust dan kijken we samen wat de (on)mogelijkheden zijn.

Als het lossen geheel niet lukt dan vertrekt de chauffeur weer en zullen wij helaas de transport en handling kosten in rekening moeten brengen. En komen de producten niet op de plaats van bestemming, de bodem;-/, dat zou erg jammer zijn.

 

ZOEKEN
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u lezen in onze privacy verklaring. Wij delen uw gegevens niet met derden.

help-humus
jaar of de bodem

Bio-Ron