naar Bio-Ron op facebook
  • Home
  • Verkooppunten
  • Bio-Ron verkooppunt worden?

Nieuwe verkooppunten

De vraag naar onze biologische producten blijft gestaag toenemen in gelijke tred met het aantal verkooppunten maar toch zijn er nog wat regio's waar we graag een nieuw verkooppunt zouden willen verwelkomen.

Wij hanteren voor onze bestaande verkooppunten, welke zakgoed 20 / 25 kg voer aanbieden, een regio bescherming van ongeveer 20 km binnen deze afstand is er daarom geen ruimte voor nieuwe verkooppunten die onze voeders verdelen.

Met uitzondering van de weekmarkt locaties en de verkooppunten die hoofdzakelijk producten voor honden en katten aanbieden, zie de blauwe pin op het kaartje verkooppunten. 

Als je onze verkooppunten bekijkt zie je dat het een brede groep is zoals dierenwinkels, natuurgeneeskundigen, osteopaten, holistische dierenartsen, trainers, fokkers, biologische (moes)tuinders en ook mensen die het naast geheel andere activiteiten onze producten verkopen.

Onze belangrijkste voorwaarde is een goede opslag mogelijkheid van onze producten, zodat de hoge kwaliteit die wij nastreven gewaarborgd blijft.
Een goede opslag is droog, qua temperatuur stabiel en relatief koel, geen (in)directe zon inschijn op het product en uiteraard ongedierte vrij.

Op dit moment is er ruimte voor nieuwe Bio-Ron verkooppunten in de volgende regio's :

Texel

Leeuwarden / Sneek

ten westen van Assen

Almere / Zeewolde

Rhenen / Ede / Otterloo 

Breukelen / Maarssen / Woerden / Utrecht / Hilversum

Culemborg / Wijk bij Duurstede 

Leersum, Doorn / Driebergen / Zeist

Maasland / De Lier / Naaldwijk

Belgie en Duitse grensstreek

 

 

Interesse ?

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!